Top Menu

The 1st ASEAN Open Memory Championships in 2019 is Now Open for Registration

The ASEAN Open Memory Championships is a high-level brainpower competition in the region of China and ASEAN, which is headed by the World Memory Sports Council (WMSC) and the Asia-PacificMemory Sports Council (APMSC). The competitors, from not limited to China and countries from ASEAN, such as Malaysia, Indonesia, Thailand, the Philippines, Singapore, Brunei, Vietnam, Laos, Myanmar, Cambodia, and even from the rest of the whole world will compete in mental literacy on this grand stage then.

The 1st ASEAN Open Memory Championships in 2019 adopts the competition system of country level, which includes ten disciplines. The competitors fall into kids, Junior, Adults and Senior group according to age.

The Vision for the Holding of ASEAN Memory Championships

The ASEAN Open Memory Championships has responded to the national strategy of Belt and Road Initiative to promote the building of integration of China and ASEAN, develop friendly foreign relations, and promote the wide-ranging, deep and high-level and all-round cooperation between China and ASEAN.

The 1st ASEAN Open Memory Championships in 2019

Dates:28th-30th August, 2019

Venue: Hall B103-B105, Area B, Nanning International Convention and Exhibition Center, China(106 Minzu Avenue, Qingxiu District, Nanning City, China)

Registration fee: $100 per person

Registration time: closed at 18:00 Beijing time on August 15, 2019.

Venue pictures

图片1.png
图片2.png

Location

图片3.png

The Awards for Winners in The 1st ASEAN Open Memory Championships in 2019

August 28th 

15:00-16:00Opening ceremony
16:00-17:00Questions and Answers section

August 29th 

8:30-9:00Names and Faces5 minutes15 minutes
9:15-9:45Binary Numbers5 minutes15 minutes
10:00-10:55Random Numbers15minutes30 minutes
11:10-12:05Abstract Images15 minutes30 minutes
14:00-14:30Random Words5 minutes15 minutes
14:45-15:15Speed Numbers 15 minutes15 minutes
15:30-16:00Speed Numbers 25 minutes15 minutes
16:15-16:45Historic / Future Dates5 minutes15 minutes
17:00-17:50Random Cards10 minutes30 minutes

August 30th 

8:30-8:50Spoken Numbers 1100 seconds5minutes
9:05-9:35Spoken Numbers 2300 seconds15minutes
9:50-10:20Speed Cards 15 minutes5 minutes
10:35-11:05Speed Cards 25 minutes5 minutes
18:00-19:00Closing ceremony and awards ceremony

AwardsTop 1Top 2Top 3
Award for the top ranking competitors of the whole Championships400030002000
Award for top ranking teams300020001000
Award for the top ranking competitors in Kids group200015001000
Award for the top ranking competitors in Junior group200015001000
Award for the top ranking competitors in Adults group200015001000
Award for the top ranking competitors in Senior group200015001000

Schedule for The 1st ASEAN Open Memory Championships in 2019

(The above schedule, if any changes, will be subject to the latest notice.)

Registration Website:http://naochuanzhang.mikecrm.com/sLhDoqm

Comments are closed.

uk replica rolex replica submariner watches

This website is run by the World Memory Sports Council the governing body for the Mind Sport of Memory worldwide on behalf of the World Memory Championships International Ltd.